Xboxblog.nl

Zoeken


Gameplay details GTA IV

Gepost op Tuesday, 24 April 2007 om 18:25 door Emiel in Nieuws | 4 Comments »


De eerdere versies van GTA waren al een groot succes. Nu komt Rockstar met GTA IV voor de Xbox360! Er werd al veel gespeculeerd over hoe de game er nou echt uit zal zien en wat wel en niet mogelijk zal zijn in de nieuwe Grand Theft Auto. Vliegen kan in ieder geval weer, echt dit keer niet met een vliegtuig.

Een vliegtuig is niet geschikt om jezelf te verplaatsen binnen een stad, een Helikopter is des te beter geschikt om jezelf te verplaatsen binnen Liberty City, de enige stad in GTA IV. Het vliegen schijnt wel een grotere rol te gaan spelen binnen GTA IV dan binnen de vorige GTA versies.

Maar niet alleen in de lucht zijn er dingen veranderd, ook op de weg zijn de nodige veranderingen aangebracht. Zo heeft het rijden meer weg van Midnight Club dan van de vorige Grand Theft Auto versies. De camera staat dichter op de auto waardoor meer details van de auto te zien zijn en de spelers meer van de stad zien tijdens het “cruisen” door Liberty City.

De journalisten die voor het eerst GTA IV mochten aanschouwen kregen (natuurlijk) een “vroege” versie van het spel te zien. Aan de echte versie wordt nog volop gewerkt. Toch zag Liberty City er al schitterend uit. Verbluffende details die nog niet eerder in een GTA game te zien zijn geweest, en misschien wel in nog geen één andere game. De mogelijkheid is er dat dit grafisch het mooiste spel is die van de zomer gaat uitkomen.

Andere details die in GTA IV zullen zitten zijn: een vriendinnetje krijgen en in telefoon palen klimmen. Ook is er misschien de mogelijkheid om in boten te varen. Dit wordt tot niet uitgesloten, maar er wordt ook niet gezegd dat het zo zal zijn. Afwachten dus! Een laatste, maar ook zeer interessant detail is dat lokaties buiten Liberty City waarschijnlijk gedownload kunnen worden van Xbox Live of het Playstation Netwerk.

Naar: IGN





4 Reacties op “Gameplay details GTA IV”

  • doeterniettoe schrijft,

    Quote “”Andere details die in GTA IV zullen zitten zijn: varen met boten”

    Is nog niet bevestigt, overigens ook niet uitgesloten.. deel het maar even meden..

  • Emiel schrijft,

    Bedankt voor de tip. Het is aangepast!

  • wes schrijft,

    Ook is er misschien de mogelijkheid om in boten te varen. Dit wordt tot niet uitgesloten,

    iemand heeft je al gecorigeerd, ik zal het denk nog meer een keer laten zien want het klopt nog steeds niet

  • Remco schrijft,

    Even een correctie die hier nog niet duidelijk is , het schijnt wel te kunnen , ( kijk maar eens naar de trailer ( het lijkt erop dat niko in een speedboat zit.
    maar er zijn al veel meer details bekend en in telefoonpalen klimmen is al langer bekend. ( tevens kun je ook op brandtrappen klimmen ) en naar het schijnt ALLE GEBOUWEN KUNNEN BETREDEN , maar dit is nog niet zeker.

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@xboxblog.nl



     (C) 2005-2024 Xboxblog.nl