Xboxblog.nl

Zoeken


Clash of the Titans THE GAME

Gepost op Saturday, 22 May 2010 om 12:43 door Emiel in Nieuws, Release, Trailer | No Comments »

Clash of the titans

28 Mei komt Clash of the Titans uit, deze game is afgeleid van de gelijknamige film die deze maand uitkwam. In deze game ben je Perseus een halfgod, zoon van Zeus de oppergod in de grieksemythologie.
clash box

Zeus heeft als wraak op een opstandige koning een kind (perseus) verwekt bij de Koningin. De koning is woedend en probeerd de koningin en Perseus te vermorden. Maar Perseus wordt gevonden en opgevoed door een visser. Op een dag wanneer weer een koning zich tegen de goden keert, geeft Zeus zijn broer Hades, god van de onderwereld, de vrijehand om de mens weer te laten gehoorzamen. Hierbij komen de ouders van Perseus om. Perseus Besluit achter hades aan te gaan, niet wetend van zijn verborgen krachten. Alleen als Perseus zijn krachten accepteerd zal hij slagen.

In deze game kom je verschillende halfgoden en monsters tegen, denk aan megaschorpioenen, medusa en het zeemoster “The Kraken”. Je hebt meer dan 80 aanpasbare wapens en verscheidene krachten om dit gedaan te krijgen. Ook heb je partners die je helpen in dit avontuur.

De graphics zijn niet overweldigend, echter is het wel een leuke avontuurlijke game waarbij je echt in de huis kruipt van een griekse held.

Multiplay Opties:
– Co-op

Official Site: Clash of the Titans

Impressie:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl