Xboxblog.nl

Zoeken


UFC 2010 Undisputed eindelijk in de winkels

Gepost op Monday, 24 May 2010 om 21:39 door Emiel in Nieuws, Release | No Comments »

UFC 2010

UFC 2010 undisputed is het vevolg van de game die in 2009 uitkwam, UFC 2009 undisputed. UFC undisputed word de beste individuele sportgame genoemd tot nu toe.

UFC is DE grootste mixed martial arts-organisatie in amerika. UFC is ooit begonnen met een wedstrijd om de beste vechter te vinden in welke klasse en gerne dan ook. Al snel werden ze gedwongen te stoppen omdat het “menselijke hanengevechten werden” omdat de vraag echter bleef steigen kwamen ze al snel terug, dit maal wel met een strakke regel geving.

UFCbox

In de game proberen ze de rush en de actie die de sporter meekrijgt mee te geven aan de gamer. Ze hebben gebrobeert de sporters vloeiendere bewegingen te laten maken dan wat je gewend bent bij de vechtsporten.
Het is zeker verbeterd maar of het echt levens echt is moet nog blijken. Een klap ziet er bijvoorbeeld goed en echt uit, maar als je er 5 achter elkaar geeft zie je gewoon 5x de zelfde move. Elke speler heeft wel zijn eigen manier van bewegen en vechten.
Alle noemenswaardige vechters zijn aanwezig in de game,
Bij de game kan je kiezen tussen 6 verschillende vechtstijlen, boxen, kick-boxen, muay thai, worstelen, judo en jiu-jitsu.

Er verschillende dingen verbeterd:
– Verbeterde actie: zoals het ontsnappen uit een worsteling en een worp, maar ook een verbeterrde cariere mode.
– veranderingen in de game play: De arena’s en omgevingen zijn verbeterd en en er zijn nieuwe toegevoegd en het het introduceren van verschillende nieuwe vechtsporten.

De volgende vechters zijn aanwezig in de game.(bron: wikipedia)

Multiplay opties:
– online multiplayer
– Face a Friend

Official site: UFC 2010 Undisputed

Impressie:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl