Xboxblog.nl

Zoeken


Far Cry Instincts: Predator

Gepost op Thursday, 21 December 2006 om 18:25 door Emiel in Review | 3 Comments »

Toen Far Cry Instincts uit kwam op de PC waren veel gamers in rep en roer. Iedereen vond het een geweldig spel met graphics die nog niet vaak vertoond waren op de PC. Far Cry Insticts: Predator is een uitgewerkte versie van Far Cry Instincts. In de Xbox 360 versie worstel je je eerst door het verhaal van Far Cry Instincts waarna je begint aan het nieuwe deel. Daarin raak je verstrikt in de wapenhandel.

In Far Cry Instincts: Predator kruip je in de huid van Jack Carver. In tegenstelling tot de PC versie ben je nu zelf ook een mutant. Het is nu dus onder andere ook mogelijk om vijanden met je handen te vermoorden. Ook zijn ze bij Ubisoft niet vergeten ervoor te zorgen dat er wat nieuwe wapens beschikbaar zijn in Far Cry Instincts. Zo kan je onder andere machingeweren op standaards losrukken en daarmee het gevecht aan gaan.

Wat ook mogelijk is, is zelf nieuwe levels ontwerpen. Deze uitbreiding geeft je de mogelijkheid om jouw ideale wereld te maken en er zelfs missies in toe te voegen. Ook is het natuurlijk mogelijk om deze te delen en online te spelen.

Naar mijn mening een zeer goed spel met zeer mooie graphics en een goede gameplay!

Uitgever: Ubisoft
Genre: Modern-First-Person Shooter

3 Reacties op “Far Cry Instincts: Predator”

 • Airborne 88 schrijft,

  sorry hoor, maareh… hoe oud is dit spel nu wel niet?! en dan pas een review :S

 • Emiel schrijft,

  Klopt. Maar we zijn net begonnen en proberen eerst een beetje thuis te worden in deze wereld en beginnen met wat makkelijk artikels en revieuws. Nadat we eventjes bezig zijn weten we steeds beter wat er uitkomt en wat er net uit is en waar we dat kunnen vinden.

  Neem gerust binnekort nog een kijkje!

 • Marciano schrijft,

  Heeee. Goede review, het laat alles zien wat je kunt in instincs predator
  maar dan doen julie 1 ding fout. Instincs was voor de xbox en niet voor de PC.
  Instincs is het zelfde als wat julie zeggen in deze review. Ik vind dat julie volgende keer beter ook kunnen kijken naar de hele farcry serie voordat je begint over dat dit helemaal nieuw is.
  Maar verder heb ik geen commentaar op deze review.
  Goed spel is het trouwens ook, idd mooie graphics maar beetje outdated voor deze tijd ik bedoel als je vergelijkt met FarCry 2 die er aan komt of Crysis.
  maar dit is een must buy voor de lowbudget gamers op de 360

  Marciano

 • Geef een reactie:

  Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
  URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.  Advertentie


   

  RSS RSS Webfeed

  Tips, ideeën, suggesties?
  tips@xboxblog.nl   (C) 2005-2024 Xboxblog.nl