Xboxblog.nl

Zoeken


Eragon – What was once your live, is now your legend

Gepost op Friday, 22 December 2006 om 16:50 door jeroen in Nieuws, Review | No Comments »

Een film die is ontstaan uit een boek, een game die ontstaan is uit een film. En hoe noemen we meestal deze games? Inderaad, een (grote) flop! Bereid je maar alvast voor..

Eigenlijk valt er geen goed woord te schrijven over de game. Om jullie toch een beeld te geven wat je kunt verwachten, mocht je deze game op de één of andere manier toch gaan kopen, heb ik (met tegenzin weliswaar) deze review opgestelt.


“What was once your live, is now your legend”

Oke, Eragon is gebaseert op een boek. Het verhaal gaat over een jongen (Eragon) die in een wereld leeft van magie en gruwelijke kwaden. Samen met een draak, die hem af en toe te hulp schiet, en een van z’n budies, probeert hij zich een weg te banen door de wereld.

En deze weg leg je in Eragon makkelijk af, te makkelijk. Het is meer een soort van hack’n slash game waar je je van level naar level werkt. Dit doe je onder meer met je zwaard, welke overigens maar over 4 moves beschikt en welke je na 5 minuten gamen al onder controle hebt. Wil je de nog makkelijker weg ingaan, ook hier biedt Eragon de oplossing! Pak je pijl en boog en schiet van afstand je vijanden neer, voor ieder wat wils dus.

Grafisch is het allemaal zeer slecht. Alles maar dan echt alles is saai, ondanks dat sommige screenshots anders doen vermoeden. De characters zijn weinig uitgewerkt, wellicht komt dit alles omdat de game een rechtstreekse port is van de PS2. Van een next-gen game mag je toch meer verwachten. Tot slot nog even de camera positie, dan hebben we namelijk alle punten uit de game wel genoemd (zowel positieve als negatieve). De camera staat vast ingesteld, wat op sommige momenten voor de nodige irritatie gaat zorgen omdat het overzicht compleet is verdwenen.

Deze game kun je absoluut laten liggen en is je geld niet waard. Blame uitgever Vivendi





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl

Gerelateerde artikelen:




 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl