Xboxblog.nl

Zoeken


Meer Halo 3

Gepost op Saturday, 16 December 2006 om 16:23 door jeroen in Nieuws | No Comments »


In afwachting van wat komen gaat heeft uitgever Bungie alvast wat meer duidelijkheid gegeven. Zo waren er speculaties over een nieuwe trailer, waarin we in-game beelden te zien zouden krijgen.

Bungie heeft inmiddels bevestigt dat er een nieuwe trailer aan zit te komen, wel te verwachten op 20 december a.s. Deze zal alleen geen in-game shoots laten zien en is meer gemaakt voor de liefhebbers van de campaignmode in de vorm van een mini-documentaire. Helaas, helaas! Maar er is meer informatie losgekomen!

Zo zullen de knoppen niet rechtstreeks worden overgenomen van Halo 2. De linker en rechter bumper knoppen zullen een functie hebben voor iedere hand. Een voorbeeld is als je het wapen in de linkerhand wilt herladen, je dat met de linker bumper kan doen.

Verder vertelt men dat je door twee knoppen in te drukken al in matchmaking zit, op zoek naar een waardige tegenstander. Daarbij komt nog een handige optie als je het niet eens bent met de gekozen mode. Als je bijvoorbeeld pistols op Midship krijgt voor de vijfde keer op rij, kun je een stem inbrengen dat je dat niet wilt. Als 50% van de gamers hier ook op tegen zijn, zal er een andere mode gezocht worden. De tweede keer kun je echter niet meer stemmen. Een bijkomend effect is dat Bungie de reacties precies bij kan houden en playlists kan updaten waar nodig. Dit geeft veel flexibiliteit in matchmaking.

Voor het volledige interview met de crew kun je hier terrecht.





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl