Xboxblog.nl

Zoeken


Draadloos stuur voor de Xbox360!

Gepost op Sunday, 17 December 2006 om 20:15 door Emiel in Hardware, Nieuws | 2 Comments »


Nadat Joytech met een kwalitatief zeer goed stuurwiel kwam voor de Xbox360, is het nu Microsoft die met een stuurwiel voor de Xbox360 komt. En niet zomaar één, een draadloos stuurwiel, alleen als je de force feedback wilt gebruiken moet hij even in het stopcontact.

Bij een stuurwiel horen ook pendalen. Die zitten er dan ook bij. Deze dienen echter wel aangesloten te worden. Voor de race-liefhebbers zijn spellen zoals Need for Speed en Project Gotham Racing al geweldig. Met een draadloos stuur wordt die ervaring nog veel beter! Ook de “force feedback” werkt geweldig. Deze force feedback zorgt ook echt voor tegenkracht tijdens het sturen. Deze force feedback werkt wel alleen met een stekker in het stopcontact. De naam is dus eigenlijk een beetje misleidend, maar het stuur draadloos gebruiken kan wel. Alleen speel je dan zonder het geweldige gevoel die je voelt als je driftend door een scherpe bocht raast!

Het stuur zelf lijkt van hoge kwaliteit te zijn! Hij voelt echt aan en is wat zwaarder dan het stuurtje van Joytech. Over de pendalen zijn we iets meer enthousiast. De pendalen zijn wat minder gevoelig dan eigenlijk zal moeten. Het verschil tussen 80% en 100% van het gas is zeer klein. Terwijl dit kleine stukje juist goed te controleren moet zijn als je een nek-aan-nek race doet waarbij je als een gek door bochten heen gaat.

Ook is het verstandig om het stuurtje vast te zetten op tafel. Je kan hem natuurlijk op je schoot zetten, maar tijdens een wilde achtervolging kan hij wel eens van je schoot schieten en het gevolg daarvan kan een crash zijn. Al met al is dit voor de race-liefhebbers een absolute aanwinst!

Naar: InsideGamer





2 Reacties op “Draadloos stuur voor de Xbox360!”

  • pvgent@xs4all.nl schrijft,

    Review bevat fouten. De pendalen zijn niet draadloos maar worden aangesloten op het stuur verder wordt de belangrijkste feature niet beschreven, het Microsoft stuur heeft namelijk als enige force feedback, niet te verwaren met de ‘trilfunctie’. De ‘trilfunctie’ is gelijk aan die van de controller echter force feedback gaat veel verder, hierbij voel je tegenkracht bij het sturen, wat je een betere feedback geeft van onderstuur en overstuur.

  • jeroen schrijft,

    Wij zullen de review aanpassen, bedankt voor de aanvulling!

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@xboxblog.nl

    Gerelateerde artikelen:




     (C) 2005-2024 Xboxblog.nl