Xboxblog.nl

Zoeken


Brothers in arms: Hell’s Highway

Gepost op Monday, 18 December 2006 om 21:03 door Emiel in Preview | 2 Comments »


Duik rechstreeks in Operatie Market Garden in de Tweede Wereld Oorlog! Deze grootste paratrooper operatie wordt levensecht nagebootst in Brothers In Arms: Hell’s Highway. Samen met 101 Airborne Division vecht je voor “Hell’s Highway” en bid je voor een snel einde van de oorlog!

Brothers In Arms Hells’s Highway is een WWII met geweldige graphics en prachtig geluid. Ook het verhaal zit zeer goed in elkaar. J krijgt opdrachten vanuit het hoofdkwartier en moet de vijand zien te vinden, voor ze jou vinden. De spelers lijken echt, de karakters in het spel communiceren ook erg realistisch. De soldaten lenen munutie aan elkaar, helpen gewonden burgers en hun maatjes. Als groepsleider leer je je maatjes ook goed kennen en op deze manier kom je er ook achter wie ze zijn en wat hun achtergrond is.

Ook de wapens zijn tip-top in orde. Alles vernielende machine geweren, bazooka’s die gebouwen en tanks kapot schieten en mortieren die van grote afstanden op de vijand schieten.

Ook de Multiplayer laat niks te wensen over! Ga grote gevechten aan met de vijand die uit vele spelers bestaat zodat een groot realistisch gevecht kan ontstaan. Al met al een geweldige WWII game!





2 Reacties op “Brothers in arms: Hell’s Highway”

  • Jeroen schrijft,

    wanneer komt die dan eindelijk eens uit. telkens berichten over een spel wat in april pas uitkomt schiet ook niet op….

  • jeroen schrijft,

    De releasedatum is nog niet bekend, er gaan geruchten dat deze pas in Q4 van 2007 zal verschijnen. Ook wij zullen dit geduldig moeten afwachten.

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@xboxblog.nl

    Gerelateerde artikelen:




     (C) 2005-2024 Xboxblog.nl