Xboxblog.nl

Zoeken


Shadowrun – The rules of combat are about to change

Gepost op Tuesday, 19 December 2006 om 17:05 door jeroen in Nieuws, Preview | No Comments »


FASA Studio, de creatieve geesten achter MechWarrior en Crimson Skies®:High Road to Revenge™, zijn terug met Shadowrun™, de nieuwe multiplayer first-person shooter (FPS) gebaseerd op de geliefde RPG-serie.

Shadowrun tilt het genre teamgevechten naar een compleet nieuwe dimensie met een revolutionaire mix van modern wapentuig en ouderwetse magie.
Maximaal 16 gamers strijden om de overheersing van deze nieuwe wereld via de online compatibiliteit van Xbox 360-naar-Windows Vista in Windows Vista. In Shadowrun vecht je om de alleenheerschappij op een continu veranderend slagveld waar geavanceerde technologie en ouderwetse magie een ongekende, supersnelle tactische actiebeleving geven.

Rijk verleden: Na een afwezigheid van 5.000 jaar is de magie teruggekeerd naar de wereld van 2021, en bestrijdt het mondiale bedrijfsleven een genadeloze oude orde om deze hernieuwde kracht voor zich op te eisen. Maak deel uit van het mondiale megabedrijf RNA en breng orde (en winst) in een wereld van chaos,of sluit je aan bij de Lineage om de magie tot elke prijs ongebonden en onbeteugeld te houden. Kies een partij en voer oorlog om de toekomst van de magie in de nieuwe wereld vanShadowrun.

Magie en wapens: Duik in een universum waar ouderwetse magie samenleeft naast dodelijk wapentuig, en beleef een revolutie in multiplayer FPS-gaming. Koop elke ronde geavanceerde technologie en magie in een buitengewone wapenwedloop om je capaciteiten te vergroten en nieuwe tactieken te ontsluiten voor je team. Gebruik je cybernetische oog om de vijand door muren heen te zien, teleporteer in een oogwenk achter je tegenstanders, maak snel een hologram als afleidingsmanoeuvre en maai ze neer met een kogelregen uit je geweer en maak de kamer leeg voordat ze je aanwezigheid door krijgen.

Cross-platform multiplayer: Xbox 360 en Windows gamers kunnen voor het eerst met elkaar als team of als elkaars tegenstanders uitkomen.Beleef een enorme sprong in interactiviteit terwijl console gamers en Vista pc-gamers elkaar online de alleenheerschappij betwisten online via Windows Vista en Xbox Live®.Terwijl je eindeloos strijd levert om het recht tot de allerlaatste overlevende te worden gekroond, moet je je ook inspannen om de aloude vraag te kunnen beantwoorden wie efficiënter kan moorden: Windows pc of de Xbox 360? Dankzij deze ongekende functionaliteit over verschillende platforms kunnen maximaal 16 gamers met zowel Windows pc’s als de Xbox 360 console samen gamen in dit ultieme multiplayer gevecht.

Nieuwe interpretatie van klassieke rassen: Beleef de spanning van de strijd terwijl legendarische wezens door magie weer tot leven worden gewekt. Mensen en elfen, dwergen en trollen strijden om de macht tussen enorme bedrijfswolkenkrabbers en een antieke piramide. Stel een evenwichtig team samen uit rassen die unieke vaardigheden bezitten, ter aanvulling van jouw wapens en tactieken.

Het ultieme slagveld: Vecht tegen of met A.I.-teamgenoten of werk samen met vrienden tegen alle vechtlustigen via Systeemlink, Splitscreen, LAN of Xbox Live. Vul je team met ongelooflijke A.I.-personages die op elke tactische situatie reageren en een ongeëvenaarde teambeleving geven. Train offline met robuuste A.I. of speel online samen met vrienden in talloze minigames terwijl je de magie en technologie vanShadowrun onder de knie probeert te krijgen.

Wij houden je op de hoogte met de nieuwste ontwikkeling van FASA Studio’s praaltje. Na verwachting zal deze uitkomen in het 1e kwartaal van 2007.

Shadowrun E3 Trailer





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl

Gerelateerde artikelen:




 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl