Xboxblog.nl

Zoeken


Resident Evil 5 details!

Gepost op Saturday, 23 December 2006 om 21:16 door Emiel in Preview | No Comments »


De duitse site Gamefront had wat nieuwtjes over de details in Resident Evil 5. De producer van het spel Jun Takeuchi zegt dat het spel waarschijnlijk in 2008 zal uitkomen. Hij zegt dat de nadruk alleen wel op waarschijnlijk gelegd dient te worden omdat er vaker vertragingen optreden met zulke “agressieve” games. In het slechtste geval zal dit een vertraging van 2 jaar opleveren.

De ontwikkelaars streven naar 60fps waardoor het spel grafisch zeer vloeiend moet lopen, net zoals in Lost Planet. Ook zullen o.a. gezichtsuitdrukkingen erg realistisch zijn. Zelfs de haren zijn tot in detail ontworpen zoals op de foto te zien is. Ook is er veel werk in de omgeving gestoken, deze is nog interactiever geworden. Zo heeft de omgeving, bijvoorbeeld de temparatuur, invloed op het karakter.

Dit is nog niet veel informatie, maar altijd beter dan niets. Resident Evil 5 lijkt mij zeker de moeite waard gezien de plaatjes die ik ervan gezien heb en de vorige versies van Residenti Evil. Ook zijn de reacties vanuit Capcom, de ontwikkelaar, veelbelovend!





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl