Xboxblog.nl

Zoeken


Nog wachten op nieuwe CPU Xbox360

Gepost op Thursday, 28 December 2006 om 17:47 door jeroen in Geruchten, Opmerkelijk | 5 Comments »


Waar Microsoft eerst voor ogen had om een nieuwe processor te gaan ontwikkelen in begin 2007, ontvangen wij berichten dat deze productie is uitgesteld naar juni 2007. Waarom heeft Microsoft tot op heden niet bekend gemaakt.

De nieuwe processor zou stiller en betrouwbaarder moeten worden dan de oude processor. Tevens zou deze goedkoper kunnen worden ingebouwd waardoor de prijs van de Xbox360 naar beneden kon worden gehaald.

Gamers die hadden gehoopt op een daling van de prijs tesamen met de launch van de PS3 zullen dus nog even wat geduld moet hebben. Overigens is de verwachting dat de prijs toch iets zal dalen om de concurrentie met de PS3 aan te zullen gaan, in hoeverre daar dan ook sprake van is.

Sony zal van goede huize moeten komen om de cijfers van de Xbox360 te overtreffen, helemaal nu er ook steeds meer games beschikbaar komen voor deze console. De games waren eerst enkel exclusive voor de PS, maar ook hier heeft Microsoft inmiddels zijn slag geslagen.





5 Reacties op “Nog wachten op nieuwe CPU Xbox360”

  • Dupe schrijft,

    ze hadden alle eerste xbox360 terug moeten halen want die waren allemaal niet in orde die dingen geven allemaal de geest met hun 3 rings of light.
    ik ben daarzelf ook de dupe van.

  • lol schrijft,

    tjah je bent ook gewoon nie slimm als je een 360 koopt

  • dude schrijft,

    jonge dat is pure bullshit.
    bij de lauch van elke console zijn er aan het begin kleine problemen dus dat heeft er niks mee te maken.
    dit is met de wii en met de ps3 ook gebeurt.

  • Tha Masta schrijft,

    DUDe laat me niet lachen…nu bijna 2 jaar lang hebben ze Xbox bezitters genegeert en de problemen met de xbox360 ontkent. Je stuurde je 360 op en je kreeg vaak je eigen 360 niet terug..vaak een andere waarbij de breuk op het moeder bord was hersteld, (kom ik dadelijk op terug) maar het koelingsprobleem niet was opgelost.
    de PS3 en de Wii draaien al 8 maanden mee de xbox360 had al vanaf zijn release problemen eerst zat er een bagger DVD speler in de de disc bekraste en vanaf het begin is er al een probleem met de koeling …De processor en de graphics chip worden te heet wat het gevolg heeft dat het moederbord gaat kromtrekken waardoor de verbindingen op het moederbord breken…gevolg Ring of Dead.
    Bij de nieuwe DVD’s is een vaak voorkomend probleem dat hij diskerror aangeeft. 2 jaar op de markt en het probleem is nog steeds niet verholpen. En de nieuwe Forza game belast de hardware vaak dusdanig dat de 360 de geest geeft.

    Quote:
    GS: Now, has this been prompted by any certain title? I know there’s been reports of Forza 2 bricking systems…

    PM: Nothing to do with software, guys, nothing to do with the titles. It’s a general hardware failure, it’s not a title. I know there’s been some rumblings in the last two days about Forza 2, and I scratch my head at that one because that is simply not the case. This is a general hardware failure. That’s when the three flashing red lights come up, and we need to take care of the hardware.

    Xbox360 bezitters mogen echt blij zijn dat de powerblok niet in de 360 zat. Jullie noemen de PS3 vaak spottend de grill maar er is maar een grill en dat is de 360.

    Sony zet een console neer met de powerblok IN de PS3 en de PS3 wordt na 6 uur constant gamen niet heter als handwarm

    De 360 is gewoon een baggerbox, daar helpen die exclusieve game van afgelopen 2 jaar ook niet veel aan.
    Op de PS3 komen dit jaar al genoeg games uit om van te smullen, die games zullen een beetje laten zien waar de PS3 toe in staat is. Drakes Fortuine gebruikt pas 30% van de PS3 power en die game ziet er fantastisch uit.

    Begrijp me niet verkeerd, mooi dat ze het doen, maar ze kunnen ook niet anders er zijn gewoon te veel hardware matige fouten om het te ontkennen. Na bijna 2 jaar gaat Microsoft eindelijk met de billen bloot.
    Maar als ik zo lees gaan ze lapmiddelen gebruikt bij de in de roulatie zijnde 360’gers om het Ring of Dead gevaar minder te laten voorkomen.

    Een terugroep actie komt er dus niet.

    De xboxen 360 die nu de fabriek gaan verlaten daar zouden alle problemen zijn opgelost

    Wat wel fair is, maar in eerste instantie hadden ze de klagers NOOIT moeten laten betalen voor het repareren van de 360, iedereen die dus heeft moeten betalen vanaf jan 2007 krijgt zijn geld terug..
    Alleen dat grapje kost Microsoft ong. 1 miljard Euro Dan heb ik het nog eens over al dat geld wat het Microsoft heeft gekost en nog gaat kosten om al de reparaties die nog gaan komen voor niks door te voeren. Ik vraag me echt af of ze op de 36o uiteindelijk ooit winst zullen gaan maken, ik geloof hier echt niks meer van. Zeker niet als je nu in acht neemt dat er een hardwarematige oplossing moest worden gezocht om de problemen op te lossen. Ook moet nog blijken of de genomen maatregelen wel afdoende zijn.

    Ik bedoel je kunt nu wel een driejarige garantie geven maar je lost het uiteindelijke probleem van de xboxen die tot nu toe op de markt zijn gezet niet op, die worden opgelapt met met lapmiddelen..
    Als gamer van een console die me 400 euro heeft gekost heb ik eigenlijk nog niet veel aan. Ja ik kan nu de console tot drie jaar terug sturen als ik problemen heb, maar het uiteindelijk probleem wordt niet proffesioneel aangepakt. Ik heb geen console gekocht met de wetenschap dat ik hem een aantal keren moet missen omdat ik weer de ring of dead heb. Maar dat de garantie er dan toch is is voor de consument prettig… Maar de oorzaak van het verlengen ligt nu duidelijk bij het probleem van de hardware, dat is zo klaar als een klontje.

    Ergens kan ik het wel begrijpen, want als Microsoft al de defecte 360’gers moest vervangen door een 360 die opnieuw was opgebouwd en bijna feilloos zijn werk zou doen, zoals de PS3 en de Wii, dan zou dat echt vet in de miljarden gaan lopen..en of de aandeelhouders daar blij mee zouden zijn waag ik echt te betwijfelen

    Ik denk dat Micrsoft zich dan echt moest gaan terugtrekken uit de console bizz. Het xbox360 verhaal zou dan miljarden en miljarden MEER gaan kosten, leg dat naast de 4-5 miljard verlies van de xbox, ik denk dat ik er niet ver naast zou zitten als ik zeg dat het hele xboxverhaal Microsoft wel 12 miljard en misschien nog meer zou kosten.

    Het hele verhaal heeft Microsoft meer schade berokkend als we allemaal denken…

  • rsjpgt schrijft,

    Helemaal mee eens, kan niks anders zeggen…

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@xboxblog.nl

    Gerelateerde artikelen:




     (C) 2005-2024 Xboxblog.nl