Xboxblog.nl

Zoeken


Preview GTA IV: The Ballad Of Gay Tony

Gepost op Thursday, 22 October 2009 om 17:34 door stefan in Preview | No Comments »

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony Luis Lopez

Het is ondertussen nog maar een week wachten en dan kunnen we gaan genieten van de tweede GTA IV content The Ballad Of Gay Tony. 29 Oktober is de content op Xbox Live Marketplace te downloaden voor 1600 Microsoft-Punten (€19,99) of samen met de eerste content The Lost And Damned te koop in winkels als GTA IV: Episodes From Liberty City. Wij geven alvast een voorproefje van deze nieuwe GTA IV!

In deze tweede episode van GTA IV spelen we als Luis Lopez, de bodyguard en zakenpartner van Tony Prince, die de bijnaam Gay Tony draagt. Tony noemt zichzelf de koning van het nachtleven in Liberty City en bezit één van de meest populaire nachtclubs in Liberty City ‘Maisonette 9’ en de bekendste homo bar van de stad ‘Hercules’. Je rolt het spel in als Tony in de problemen komt, hij heeft meer aandelen uitgegeven dan de waarde van zijn clubs waard zijn. De criminele investeerders in de stad zien hier hun kans om Tony’s bezitting te pakken te krijgen. Tony schakelt Luis in om dit op te lossen en de criminelen in Liberty City op afstand te houden.

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - Tony PrinceHier zien we Tony Prince in één van zijn Clubs.

Veel mensen waren denk ik al verkocht aan GTA IV toen ze Niko Bellic van de boot af zagen komen en zijn avonturen in Liberty City met ons deelde. Toch maakt Rockstar het in deze tweede episode van GTA IV nog een stuk spectaculairder. Je kan je een stuk beter vermaken in Liberty City omdat je nu alle clubs in de stad kan bezoeken. Luis kan bijvoorbeeld in de clubs rustig wat gaan drinken met zijn date, maar ook kan hij zich in de clubs vermaken met minigames. Zo kan je je danskunsten laten zien op de dansvloer en kijken of je met je danspasjes de vrouwen kunt versieren. Ook is het mogelijk om een wedstrijdje Pop Bottles te doen om te kijken hoe ver je de bubbelende champagne het publiek in kan laten spuiten.

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - DancingLaat je danskunsten zien op de dansvloer in de clubs!

Verder kan je in deze nieuwe episodes genieten van een aantal nieuwe voertuigen. Zo kan je het pantservoertuig(APC) van de NOOSE (National Organization Of Security Enforcement) en een kleine gevechtshelicopter(Buzzard) met raketten en machine geweren besturen. Ook heb je een nieuwe helicopter die de naam Swift draagt. Je zult ook weer nieuwe sportauto’s en normale auto’s in Liberty City tegen komen, genaamd de Buffalo, Super Diamond, Serrano, Bullet, F620 en Caddy. Op het water kan je ook wat nieuws tegen komen, namelijk de boot genaamd Smuggler. Voor het geval dat je het een keertje rustig aan wilt doen, heeft Luis ook de mogelijkheid om op een nieuw scootertje(Faggio) door Liberty City te cruisen.

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - APCHet pantservoertuig genaamd de APC!

Als het erop neer komt, wat zeker zal gaan gebeuren, dan moet Luis goed voorzien zijn van wapens. Hier schiet Rockstar dan ook niet bij tekort en hebben speciaal voor deze nieuwe episode een reeks nieuwe wapens geïntroduceerd. Zo zal Luis gebruik kunnen gaan maken van een Pistol .44, Explosive Shotgun, Assault SMG, Gold SMG, Advanced MG, Advanced Sniper, Sticky Bombs(C4) en een Parachute. Wat natuurlijk erg leuk is, is dat je weer een parachute hebt, hiermee zul je van elk gebouw of uit elke helicopter kunnen springen en terwijl je naar beneden zweeft kun je gewoon blijven schieten.

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - Gold SMGLuis in actie met zijn Gold SMG!

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - ParachuteLuis die op een vrachtwagen land met zijn Parachute!

In deze uitbreiding zal je ook weer voorgesteld worden aan een aantal nieuwe personen. Zo wordt ons alvast vertelt dat we te maken zullen krijgen met Yusuf Amir, Armando Torres en Henrique Bardas. Van Armando Torres & Henrique Bardas krijgen we niet zoveel te weten, waarschijnlijk zal Armando Torres familie zijn van Elizabeta Torres, die we in het leven van Niko Bellic tegen kwamen. Over Yusuf Amir krijgen we wel aardig wat te weten, hij is een imigrant uit Dubai en handeld in het ontroerend goed in Liberty City. In een trailer van TBOGT horen we hem zeggen dat Liberty City zijn bezit is en zijn naam de geschiedenis in zal gaan.

Bekijk hier de trailer van Yusuf Amir!

Maar ook Yusuf komt in de problemen en Luis zal hem moeten helpen, over twee van zijn missies is al wat bekend. In één van de missies zal je voor Yusuf een wagon van een rijdende trein moeten stelen door middel van een Helicopter, in deze missie zul je hulp krijgen door een andere vriend van Yusuf genaamd Timur. In een andere missie van Yusuf moet je een Buzzard (Helicopter) voor hem stelen op een schip van wapen handelaren, Luis zal het schip op moeten komen en de helicopter zien te bemachtigen. Als hij dit gedaan heeft zal Luis de boot kapot moeten schieten met de helicopter.

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - Buzzard & BoadHier zien we Luis de boot kapot schieten met de Buzzard!

Er zijn ook veel vernieuwingen bij het spelen van de Multiplayer functie in het spel. Rockstar zelf noemde het een ‘volledige revisie’ van GTA IV multiplayer. Natuurlijk kan je de bovenstaande wapens en voertuigen ook gebruiken met mulitplayer. Daarnaast zijn er veel nieuwe gebouwen en locaties voor een deathmatch, zo zal je nu een deathmatch kunnen spelen in of bij het CC Plaza, Meadow Hills, Firefly Island, Alderney Building Site, Varsity Heights, Factory, Construction, Acter Power Station, Pier 45, Castle Gardens Park, Boat House, Easton Subway, Warehouse, Hospital, Waste, Trespass en het Libertonian Museum. Er is nu ook geld te verdienen door een assisted kill($25) en het stoppen van een tegenstanders kill streaks($125). Er is online ook een Extreme Base Jumping Competition, hierbij is het de bedoeling zo snel mogelijk een gebouw op te komen en eraf te Base Jumpen en dan meteen weer door te gaan naar het volgende gebouw. De Extreme Base Jumping Competition kan met z’n zestiene gespeelt worden. Bekijk hieronder de trailer over de Sprunk Presents: Extreme Base Jumping Competition!

GTA IV: The Ballad Of Gay Tony - DeathmatchEen Deathmatch in het Libertonian Museum

Bekijk hieronder nog even de twee officiele trailers van de The Ballad Of Gay Tony:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl