Xboxblog.nl

Zoeken


Nieuw record op Xbox Live

Gepost op Friday, 13 November 2009 om 21:33 door stefan in Nieuws, Opmerkelijk | 2 Comments »

Xbox Live

Afgelopen donderdag hebben Xbox Live gamers een record verbroken. Er waren maar liefst 2 miljoen gamers op het online netwerk ingelogd. Dit maakte Major Nelson bekend op zijn Twitter.

Het is wel duidelijk dat dit komt door de hoge verkoopcijfers van Call Of Duty: Modern Warfare 2. Er bleek dat er gister alleen al bijna 1 miljoen gamers die de game op Xbox Live speelden.





2 Reacties op “Nieuw record op Xbox Live”

  • dutchozzie schrijft,

    Sinds 13 november is mijn zoon gebanned van xbox live omdat zijn xbox is aangepast om backup kopieen van zijn spellen te kunnen spelen. Iets wat heel gewoon is bij pc spellen en zelfs in voorwaarden bij pc-spellen staat. Zolang het maar geen illegale kopieen zijn. het schijnt dat Microsoft deze maand een wereldwijd offensief is begonnen en zonder waarschuwing consiles afsluit voor internet, ref. http://www.msnbc.msn.com/id/33866696/ns/technology_and_science-games/. van 11 november. Mag dit zomaar? Heeft Sony playstation zelfde policy? Als het zoiets is dat het een typisch Microsoft dingetje is, kunnen gamers wereldwijd beter overstappen op playstation. Of doet microsoft dit omdat de spelcomputermarkt enigszins verzadigt is en hiermee verkoop nieuwe consoles voor de feestdagen pushed?

  • stefan schrijft,

    Ik denk niet dat Microsoft dit doet om de verkoop van nieuwe consoles te pushen! Waarschijnlijk heeft uw zoon de spellen Saint Row 2, Gears of War 2 of Call of Duty 5 gespeelt voordat deze uit waren. Hierdoor heeft Microsoft makkelijk kunnen checken bij welke accounts de Xbox360 is aangepast.

    Ik heb verder geen idee of Sony dezelfde policy heeft!

  • Geef een reactie:

    Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
    URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



    Advertentie


     

    RSS RSS Webfeed

    Tips, ideeën, suggesties?
    tips@xboxblog.nl



     (C) 2005-2024 Xboxblog.nl