Xboxblog.nl

Zoeken


Interview met de executive producer van Crysis 2

Gepost op Monday, 17 May 2010 om 19:51 door stefan in Nieuws, Release, Trailer | No Comments »

Crysis 2
Crysis 2, het aankomende juweeltje van Crytek staat gepland rondom het weekend van 30 oktober. Tijdens het wachten zal Crytek ons ongetwijfeld regelmatig van wat informatie voorzien, zoals dit filmpje vanuit Londen.

Crysis 2 maakt gebruik van de CryEngine 3 technologie, die eerder dit jaar bekend is gemaakt in San Fransicso. Dit is een belangrijke doorbraak voor Crytek. CEo Cevat Yeri zegt dat de Xbox 360 en PS3 versies er fantastisch uit zullen zien, maar dat CryEngine 3 mogelijk maakt dat de PC dat niveau voorbij zal gaan.

In Crysis 2 ligt de wereld in puin door een serie natuurrampen en de gemeenschap staat op het punt in te storten. Net als in Crysis komen de aliens terug, die totale controle over de wereld en de mensheid willen. New York is het eerste doel van de Aliens, met als tegenstander de beste soldaten ter wereld. Desondanks zijn de aliens niet tegen te houden, en daar kom jij met je Nanosuit 2.0 en controller te pas. Een standaard verhaal die ongetwijfeld heel gaaf uitgewerkt zal worden. Check het interview met Nathan Camarillo (check de geheimzinnigheid over de multiplayer optie) en de impressie voor een idee van de mogelijkheden van Crysis 2.

Interview

Impressie:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl

Gerelateerde artikelen:

Crysis 2 gaat 3D



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl