Xboxblog.nl

Zoeken


Xbox Live Arcade Woensdag

Gepost op Wednesday, 19 May 2010 om 17:54 door stefan in Release, Xbox Live | No Comments »

Xbox Live Arcade

Zoals elke woensdag komen er één of meerdere Xbox Live arcade games uit. Vandaag zijn dat de Arcade games Metal Slug XX en Aqua.

Metal Slug XX is het tweede deel in de Metal Slug series. In deze 2D Action shooter kan je niet zoals in het vorige deel spelen met de vier strijders Marco, Tarma, Eri en Fio maar ook met de twee personages uit de King of Fighters-reeks: Ralf en Clark. De game bevat 7 levels die onderverdeelt zijn in 70 missies. Waarin het in de meeste missies gaat om het omleggen van zoveel mogelijk tegenstanders tot dat je het leven hebt gehaald. Het spel kan multiplayer zowel online als offline met ze tweeën gespeeld worden. Het spel kost je 1200 Microsoft-Points.

Metal Slug XX

Aqua valt onder de categorie Action & Adventure en Strategy & Simulation. In deze game, waar je het van bovenaf beleefd, speel je een commandant van legereenheden die zijn schip in mannen moet zien te verdedigen in een oorlog. De bedoeling is dus om zoveel mogelijk vijandige troepen uit te schakelen, hoe verder je in het spel komt, hoe meer effectieve wapens je tot je beschikking krijgt. Dit spel is alleen Offline te spelen, zowel alleen als met ze tweeën. Het spel kost je 800 Microsoft-Points.

Aqua





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl