Xboxblog.nl

Zoeken


Release Halo: Reach bekend

Gepost op Monday, 24 May 2010 om 20:03 door stefan in Release | No Comments »

Halo: Reach

De beta van Halo: Reach was de laatste weken al te spelen als je in bezit was van Halo: ODST. Diegene die de beta beviel kunnen al vast wel geld opzij leggen, want Microsoft heeft vandaag de release datum van de game bekend gemaakt!

De game zal vanaf 14 Semptember in de winkels komen te liggen. Microsoft verwacht dat de game in hoge aantallen over de toonbank zal gaan, ze hebben namelijk ook de cijfers van de gespeelde beta bekend gemaakt. Er is in totaal meer dan 16 miljoen uur gespeeld, er zijn 1,1 miljard kills gemaakt en 2,7 miljoen gamers speelde de beta.

In deze zesde Halo game zullen we weer niet als de Master Chief gaan spelen. Deze keer spelen we als Noble 6, een Spartan III die zijn team komt versterken op de planeet Reach. Je taak is om samen met je Noble Team de vernietiging van de planeet tegen te gaan zodat zoveel mogelijk bevolking van de planeet kan vluchten. Dit omdat Reach een grote rol speelt in de mensheid om dat intelligentie en oorlogslogistiek geregeld wordt via Reach.

Bekijk hieronder nog even de trailer:





Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Advertentie


 

RSS RSS Webfeed

Tips, ideeën, suggesties?
tips@xboxblog.nl



 (C) 2005-2024 Xboxblog.nl